Телешко
Нашите продукти
Плешка, гръб и ребра, предна част/пояс, контрафиле, задница/бут, хълбок, корем, предна подбедрица, гърди
–
Телешка кайма
Съхранение от 0°C до 4°C
–
Кайма меркез
Съхранение от 0°C до 4°C
–
Телешки вайсбрат
Съхранение от 0°C до 4°C
–
Телешки джолан
Съхранение от 0°C до 4°C
–
Телешки език
Съхранение от 0°C до 4°C
–
Телешки котлет
Съхранение от 0°C до 4°C
–
Телешки шол на шайби
Съхранение от 0°C до 4°C
–
Телешко бонфиле
Съхранение от 0°C до 4°C
–
Телешко контрафиле
Съхранение от 0°C до 4°C
–
Телешка опашка
Съхранение от 0°C до 4°C
–
Телешко кюфте
Съхранение от 0°C до 4°C
–
Телешко месо за готвене
Съхранение от 0°C до 4°C
–
Телешки шол цяло парче
Съхранение от 0°C до 4°C